Alina Bica a declarat că ea cu Elena Udrea au fost prietene foarte bune, iar după ce dosarele și anchetele asupra lor vor fi încheiate, ele tot vor rămâne prietene.

“Bănuiesc că acum, dacă ar fi sa privesc retrospective lucrurile, nu aș mai accepta funcția de procuror-șef al DIICOT. Eu nu sunt genul de persoană0 care să sacrifice o relație de prietenie pentru o funcție. Eu am avut ocazia să o cunosc pe doamna Udrea în alt mod decât o știe restul lumii. Ea rămâne prietena mea. Sunt sigură că atunci când lucrurile se vor termina, noi vom rămâne prietene.

Eu am văzut-o pe doamna Elena Udrea botezând copii orfani, și multe altele. Dar nu pot spune mai multe lucruri”, a declarant Alina Bica, la televiziunea de știri.

În legătură cu episodul de la Paris dintre ea și Elena Udrea, Bica a transmis că nu a fost o vizită pentru shopping, ci ea urma să se ducă la Hagga, a doua zi.

“Nu mi s-a părut nimic deplasat, nimic nelalocul său. Am stat două nopți în acel hotel. Nu am ieșit cu vreo plasă din vreun magazin, ci dintr-un taxi. Bănuiesc că persoanele care ne-au fotografiat, ar fi trebuit să pună și pozele când am făcut cumpărăturile… Se împărțiseră lucrurile, în sensul că doamna Udrea coborâse prima din mașină, s-a dus să facă rezervare la hotel. Cealaltă doamnă nu avea nicio treabă cu noi. Nu am o problemă să-mi asum cumpărături, sunt un om care muncea, mi-aș fi permis să-mi cumpăr o bluză de undeva. Asta a fost o manipulare interesantă

După aceste declarații, Alina Bica nu s-a oprit din a da mai multe detalii despre pozele în care apare la Paris. Aceasta crede că cei care au făcut poze nu erau paparazzi, ci erau personae specializate în urmărirea sa. Mai precis, aceasta a transmis că crede că ar fi fost filată.

Am o mare rezervă că acele poze au fost făcute de paparazzi.” La întrebarea “Credeți că ați fost filată?”, Alina Bica a răspuns afirmativ. “Da, cred și asta. De vreme ce factura camerei a fost prima cerută în februarie, cred că eu am fost cea vizată.”