Evenimentul Zilei > Monden > Alexandru Arșinel, la spital în stare gravă. Ambulanța l-a luat chiar din azilul de lux în care stătea
Alexandru Arșinel, la spital în stare gravă. Ambulanța l-a luat chiar din azilul de lux în care stătea

Alexandru Arșinel, la spital în stare gravă. Ambulanța l-a luat chiar din azilul de lux în care stătea

Alexandru Arșinel a fost adus cu ambulanța la spital după ce a început să se simtă rău. Angajații azilului în care locuiește au cerut ajutor specialiștilor de urgență, fiind speriați de starea de sănătate a actorului.

În acest weekend, ambulanța a ajuns la azilul în care Alexandru Arșinel locuiește. Starea de sănătate a actorului s-a agravat, iar acesta a fost internat în spital.

Alexandru Arșinel a fost internat recent într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deterioriat rapid. Zilele trecute, problemele lui cardiace s-au agravat. În prezent, el se află sub supraveghere medicală.

Actorul are probleme serioase de sănătate de mai mulți ani. În 2017, Arșinel a primit un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, vedeta s-a confruntat cu o intervenție chirurgicală de transplant renal. El are diabet zaharat și cu hipertensiune arterială.

sursa: arhivă EVZ

Ce spune fiul lui Alexandru Arșinel

Conform fiului său, cel care a decis să-l interneze la azil, actorul se confruntă și cu probleme de memorie și stă mai mult imobilizat la pat. „Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara Cristian Arșinel, în cadrul unei emisiuni televizate.

Alexandru Arșinel a fost internat într-o clinică din Otopeni. Fiul actorului plătește peste 3.700 de lei lunar pentru tatăl său. „L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a indicat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.