Ambulanța a ajuns de urgență la Kanal D! Andreea Mantea a anunțat ce s-a întâmplat în timpul filmărilor. „Din păcate, în acest moment...”

Ambulanța a ajuns de urgență la Kanal D! Andreea Mantea a anunțat ce s-a întâmplat în timpul filmărilor. „Din păcate, în acest moment...”

Andreea Mantea a făcut un anunț șocant chiar în timpul filmărilor. Prezentatoarea le-a transmis concurenților din „Casa iubirii” că ambulanța a luat-o la spital de urgență pe una dintre colegele lor.

Reality show-ul „Casa iubirii” vine la pachet cu cele mai spectaculoase povești de dragoste, dar și cu o serie de momente neplăcute. În timpul filmărilor, Andreea Mantea a fost nevoită să facă un anunț înfiorător.

Înainte de începerea noii gale de duminică, ambulanța a luat-o de urgență la spital pe una dintre concurente. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor și a rămas internată câteva zile. Moderatoarea a anunțat că participantei i s-a făcut rău chiar înainte să intre în emisiune.

Andreea Mantea a anunțat trista veste chiar în gala care a avut loc duminică. Vedeta a încercat să-i explice lui Cristian că prietena sa va fi în siguranță. Concurenta ar fi ajuns la spital din cauza unei răceli, dar și din cauza tensiunilor din competiție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iubitul concurentei nu a fost încântat de aflarea veștii, dar prezentatoarea Kanal D l-a asigurat că medicii se ocupă de partenera sa.

„Nu știu dacă de la gândurile care o apăsau sau pur și simplu e o răceală. Încă nu știu să vă spun exact, cert este că astăzi înainte de a se pregăti de gală, Ștefaniei i s-a făcut rău. I s-a făcut rău și a trebuit să chemăm o ambulanță să o transportăm la spital.

Sursă foto: Instagram

Din păcate, în acest moment... Nici până în acest moment nu a putut pleca de acolo, pentru că necesită spitalizare. Îmi pare rău, Cristian, dar este pe mâini bune, nu trebuie să vă fie frică. Sperăm să fie bine repede”, a fost anunțul făcut de Andreea Mantea în gala emisiunii „Casa Iubirii”.

Andreea Mantea, probleme de Paște

Andreea Mantea s-a mai confruntat cu o problemă de Paște. Vedeta le-a povestit fanilor că fiul său este suficient de mare să înțeleagă că nu există iepurașul, dar că acesta nu vrea să accepte.

Andreea Mantea: „ Avem o situație și avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Dacă strângem mai mult de „Da”, înseamnă că tu ai dreptate. Dacă strângem mai mult de „Nu”, înseamnă că eu am dreptate. David susține că există un iepuraș de Paște, care vine și ne aduce...Ce ne aduce?

Viața ți-a spus că există acest iepure? Viața i-a spus că există un iepuraș de Paște. Dar de ce nu mă crezi pe mine când îți spun că nu există?”, a spus Andreea Mantea.