Alexandra Ciomag, criticată de colegii de echipă după eliminarea de la Survivor All Stars

Alexandra Ciomag, criticată de colegii de echipă după eliminarea de la Survivor All Stars Sursa foto: Youtube

Alexandra Ciomag a fost ultima concurentă eliminată din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars. Prestația ei slabă i-a făcut pe colegii ei de echipă, dar și pe Războinici, să o critice și să se bucure de plecare ei.

Ciomag a intrat în duel cu Ana Porgras, dar aceasta din urmă a ieșit învingătoare și și-a trimis rivala direct acasă. Imediat după eliminare, concurenții de la Survivor All Stars au comentat prestația ei din timpul competiției.

Alexandra Ciomag, eliminată de la Survivor All Stars

TJ Miles a fost primul care a menționat avantajele pierderii echipei sale, considerând-o extrem de benefică.

Imediat după, ceilalți concurenți au comentat și ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu mă bucur că a plecat Ciomag, nu că nu-mi plăcea de ea, era o fată simpatică, dar cea mai lentă din grup. Acum că am scăpat de cineva care risca să ajungă mereu ultima și am rămas cu Ana Porgras, e bine, avem șanse să câștigăm”, a spus Tj Miles.

La rândul lui, Andrei Ciobanu a spus că a votat-o pe Ana Porgras, deși nu a vrut să fie eliminată, pentru că este o jucătoare foarte bună.

Alexandra Ciomag

Sursa foto: Alexandra Ciomag/ Instagram

Am votat și eu Ana Porgras, deși am spus-o și recunosc, îmi doream să rămână în competiție, pentru că nu vreau să dau oameni buni afară, iar asta a fost șansa mea, glonțul a trecut pe lângă mine. Ceea ce m-a surprins este cum joacă Zanni.

El nu a respectat ceea ce a spus și a votat Alexandra Ciomag, cumva el a gândit-o pentru Ana Porgras, am înțeles asta, dar nu a fost pe față, o să fiu foarte atent, pentru că el e un strateg foarte bun”, a completat acesta.

Nici Războnicii nu au văzut-o pe Faimoasă cu ochi buni

Alexandra Ciomag a fost criticată și în tabăra Războinicilor, unde Alexandra Duli a fost destul de aspra în privința ei.

Iancu Sterp a încercat să o apere, menționând că unele dintre acțiunile ei ar putea fi atribuite tinereții, dar Duli nu a acceptat nicio scuză, numind-o „enervantă”.

Mai mult, aceasta a spus că nu-și mai dorește să vorbească deloc cu ea sau să interacționeze pe viitor.

Alexandra Duli

Alexandra Duli. Sursa foto: captură video PRO TV

Ana Pal o să mai aibă parte de niște vremuri grele aici, la Survivor. Nu îmi place de Ciomag, mi se pare o fată foarte enervantă, nu o înțeleg. Mi se pare că se crede foarte deșteaptă. Nu te apără Zanni, nu înțeleg ce are de câștigat când stă aproape de Faimoși.

Nu-mi mai doresc să vorbesc cu ea, despre ea, să-mi mai dau cu părerea, vreau să o las, i-am dat prea mult curs la ce s-a întâmplat între noi și cred că e spre binele meu să mă focusez pe mine”, a completat Alexandra Duli.