Evenimentul Zilei > Actualitate > Una dintre cele mai cunoscute figuri din sportul românesc ar fi vrut să participe la proteste. „Aș fi mers în Piața Victoriei în fiecare zi”
Una dintre cele mai cunoscute figuri din sportul românesc ar fi vrut să participe la proteste. „Aș fi mers în Piața Victoriei în fiecare zi”

Una dintre cele mai cunoscute figuri din sportul românesc ar fi vrut să participe la proteste. „Aș fi mers în Piața Victoriei în fiecare zi”

Alex Chipicu, jucătorul echipei Anderlecht Bruxelles, a afirmat că ar fi vrut să poată participa la protestele care au avut loc în Piața Victoriei.

Alex Chipciu, jucătorul echipei belgiene Anderlecht Bruxelles, a declarat într-un interviu acordat pentru siteul danielnanu.ro, că și-ar fi dorit să fie în Româna, pentru a participa la protestele care au avut loc în Piața Guvernului. Internaționalul român a explicat că n-a votat niciodată, dar simte că este politicenii nu lucrează pentru interesul general.

„Mă uit să văd tot ce s-a mai întâmplat în țară. Cred că dacă eram în țară, aș fi mers în Piața Victoriei în fiecare zi. În semn de nemulțumire. Ca toți oamenii. Eu nu am votat niciodată. Dar aș fi mers la manifestații pentru că oamenii din clasa politică fac totul pentru ei și nimic pentru cei care i-au votat. Nu e normal asta. E prea multă ură în țară. Iar ei sunt responsabili pentru asta. Și în fotbal e valabil”, a spus Chipciu pentru sursa citată.