Evenimentul Zilei > Monden > Alertă printre fani! Smiley și Gina Pistol au făcut pasul cel mare pe ascuns?
Alertă printre fani! Smiley și Gina Pistol au făcut pasul cel mare pe ascuns?

Alertă printre fani! Smiley și Gina Pistol au făcut pasul cel mare pe ascuns?

Sunt frumoşi, celebri dar mai lipsea ceva, aşa că au trecut la treabă şi totul „a decurs mai bine decât se așteptau”.

Nu mai este un secret că în timpul pandemiei Gina Pistol și Smiley și-au petrecut majoritatea timpului împreună. Dar cel mai mult au stat în studio  deţinut de celebrul artist şi aşa iubita lui şi-a descoperit pasiunea pentru muzică iar după câteva ore de canto va înregistra prima sa piesă.

Gina Pistol îl va concura pe  Smiley?

“Gina a petrecut foarte mult timp la Hahaha Production. A fost curioasă și a întrebat despre fiecare instrument în parte, fiecare buton, a ascultat cum se trag voci, cum ia naștere o melodie. Așa s-a născut dorința ei de a lua ore de canto. Nu pentru a se face cântăreață, pentru că ea are deja o meserie, ci din pasiune, a simțit că își dorește să își șlefuiască vocea pentru ea însăși. Însă, orele au decurs mai bine decât se aștepta, iar Gina chiar are ureche muzicală, este talentată, muncitoare din cale afară.

Ea și Smiley înregistrează o piesă împreună, însă nu știu dacă va fi lansată public sau dacă este doar un proiect de suflet. Nu vor să ne spună, însă vom afla în viitorul apropiat”, a declarat un apropiat al cuplului pentru Playtech.

Smiley şi Gina Pistol, împreună în izolare

În izolare, când au stat mai mult împreună cei doi s-au filmat și fotografiat, iar Smiley a realizat câteva filme pentru canalul sau de youtube în care Gina a fost în prim plan. În primul realizat iubita acestuia îl sărută și îi spune „te iubesc” iar apoi într-un altul vorbesc despre mâncare, ca mai apoi să îl tundă puțin.

„Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dea cu părerea”, declara el, pentru revista Unica.

Gina a vorbit extrem de frumos despre relaţia lor

”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat Gina Pistol, potrivit Playtech.