Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de vreme severă în toată ţara, valabilă începând de mâine dimineaţă, până sâmbătă.

În ceea ce privește Capitală, meteorologii anunță că temperaturile vor scădea de  la 30 de grade joi, la 8 grade, vineri.

Potrivit meteorologilor,  în intervalul  3 octombrie, ora 4:00 şi până pe data de 5 octombrie, ora 9:00,  cantitățile de ploaie vor fi moderate fiind semnalate fenomene de instabilitate atmosferică.

Vântul va avea intensificări moderate iar temperaturile vor scădea accentuat. Ploile se vor extinde din partea vest şi vor cuprinde treptat toată ţara, în intervalul menţionat , cantităţile de apă depăşind local 15…20 l/mp, iar izolat 40 l/mp.

Începând cu  după amiaza zilei de joi, 3 octombrie, în special în Transilvania şi Moldova se vor semnala averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice iar izolat se vor semnala și vijelii și grindină. Fenomenele de instabilitate atmosferică vor cuprinde treptat și partea de sud est a țării, anunță meteorologii.

Te-ar putea interesa și: