Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Tulcea. Centrul, blocat de Poliție și SRI
Alertă la Tulcea. Centrul, blocat de Poliție și SRI

Alertă la Tulcea. Centrul, blocat de Poliție și SRI

Importante forțe de ordine au fost mobilizate în centrul orașului Tulcea unde un colet suspect, abandonat lângă agențiile bancare, a fost observat de mai mulți localnici care au alertat autoritățile.

Prezența pachetului suspect abandonat pe strada Babadag, din Tulcea, a fost sesizată la 112, în jurul orei 14:00. În scurt timp, la fața locului au ajuns impresionante forțe de ordine, care au blocat circulația în zonă și au îngrădit perimetrul. Pietonii au fost sfătuiți să folosească rute ocolitoare.

La data de 4 noiembrie, in jurul orei 14:30, polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la faptul că un colet ar fi fost abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni, pe strada Babadag din municipiu, informează și IPJ Tulcea.

Potrivit sursei citate, în cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție si jandarmi, asigurând perimetrul. Brigada Pirotehnica a SRI Tulcea evaluează situația la fața locului.

Incidentul are loc după numai o lună de la un eveniment asemănător petrecut tot la Tulcea. Polițiștii au fost sesizati, în data de 2 noiembrie, că o femeie a abandonat un colet, în apropierea ușii de acces a unei clădiri situată pe faleza municipiului.  Sa- dovedit că pachetul conținea efecte personale.

 

(Sursa Foto-IPJ Tulcea)