Evenimentul Zilei > Social > Alertă la Mirosoft! Vești îngrijorătoare pentru cei care folosesc Windows
Alertă la Mirosoft! Vești îngrijorătoare pentru cei care folosesc Windows

Alertă la Mirosoft! Vești îngrijorătoare pentru cei care folosesc Windows

Noi probleme pentru utilizatori Microsoft. Update-ul pentru Windows 10 a venit cu noi probleme.

Sute de mii de utilizatori ai Windows 10 au reclamat faptul că în momentul în care au vrut să instaleze al doilea update solicitat de Microsoft au întâmpinat diferite probleme. Spre exemplu, unii dintre utilizatori s-au trezit că profilul lor este ascuns, în vreme ce alții s-au plâns de faptul că nu mai au acces la diferite date din sistem.

Problemele au fost semnalate pe mai multe forumuri Microsoft și pe site-urile de suport tehnic.

Cei care au descoperit aceste probleme au scris pe diferite forumuri că au fost logați într-un profil de Windows 10 gol și că toate datele lor lipseau. Prin urmare, aceștia nu s-au mai putut loga la diferite aplicații și nu au mai putut accesa fișierele în care avea diferite documente.

Dacă și dumneavoastră vă aflați printer cei care s-au lovit de aceste probleme, nu intrați în panică. Datele tale nu-s dispărute, sunt doar ascunse. Există modalități simple prin care vă puteți recupera datele.

Spre exemplu, unii utilizatori afectați de aceste bug-uri și-au dezinstalat update-ul KB4532693.

Pentru a dezintala acest update, trebuie să parcurgeți pașii următoarei proceduri: Windows Update >> View update history >> Uninstall updates și să selectezi KB4532693, scrie DailyMail.