Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ la ISU DELTA Tulcea. BĂRBAT DISPĂRUT ÎN DUNĂRE
ALERTĂ la ISU DELTA Tulcea. BĂRBAT DISPĂRUT ÎN DUNĂRE

ALERTĂ la ISU DELTA Tulcea. BĂRBAT DISPĂRUT ÎN DUNĂRE

Echipele de salvatori ale ISU Delta Tulcea intervin pentru căutarea unui bărbat dispărut în apele Dunării după ce ar fi căzut dintr-o ambarcațiune în apropierea de Mahmudia. Barca în care se afla împreună cu alți doi localnici s-ar fi răsturnat.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat, în jurul orei 19,45, să intervină pentru recuperarea unei persoane căzută din barcă, pe brațul Sfântu Gheorghe din Delta Dunării. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, între localitățile Băltenii de Jos și Mahmudia s-a răsturnat o barcă în care erau trei bărbați. Doi dintre ei, de 35 de ani, au reușit să ajungă la mal. Al treilea bărbat, de 65 de ani, a dispărut în apele Dunării.

Localnicii din zonă au început imediat căutările cu o barcă din Mahmudia. În scurt timp, la locul dispariției a ajuns și o navă de salvare a Detașamentului ISU Delta cu mai mulți subofițeri. Intervin și Căpitania împreună cu poliția în zonă. Până la această oră bărbatul nu a fost găsit. Căutările vor înceta la ora 22,00. Este a treia persoană dispărută în Dunăre de la începutul acestei luni, în urma unor accidente pe brațele Dunării.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: