Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă în România! Sunt zeci de mii de euro falsificați
Alertă în România! Sunt zeci de mii de euro falsificați

Alertă în România! Sunt zeci de mii de euro falsificați

O periculoasă grupare mafiotă din Gorj a fost destructurată, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Crimă Organizată.

Trei bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Crimă Organizată, care au descoperit 90.000 de euro contrafăcuţi. Suspecţii sunt cercetaţi pentru punerea în circulaţie de valori străine falsificate, dar și pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

„În continuarea cercetărilor, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, au efectuat pe raza municipiului Arad, 3 percheziţii domiciliare, la imobilele deţinute de un tânăr de 23 ani, din localitate.

Cu această ocazie a fost ridicaţi 73.820 euro, contrafăcuţi, un pistol cu glonţ, calibrul 7,65 mm, 16 cartuşe cu glonţ, neutilizate, calibrul 7,65 mm, 2 pacheţele cu substanţă pulverulentă, de culoare albă, având o greutate de aproximativ 3 grame, posibil cocaină, 2 grame fragmente vegetale, de culoare verde-oliv, cu miros specific, posibil canabis şi suma de 13.550 euro”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Arad şi de sprijinul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: