Astfel, Teia Sponte, partenerul de afaceri al patronului lui FCSB, a ieșit pozitiv la testarea pentru virusul SARS-CoV-2 și internat. De asemenea, mai mulți membri ai familiei sale au fost infectați.

Teia Sponte era văzut deseori în loja lui Gigi Becali la meciurile vicecampioanei Ligii 1. Acesta a sprijinit financiar gruparea „roș-albastră”, în perioada 2013-2015, atunci când Gigi Becali s-a aflat în spatele gratiilor. Afaceristul este și cel care fost reţinut în mai 2008, când Gigi Becali a vrut să-i motiveze pe cei de la U Cluj, înaintea unui meci cu CFR-ul, cu suma de 1,7 milioane de euro, gest din care a rezultat celebrul dosar „Valiza”.

Tot astăzi, în fotbalul românesc a apărut și primul caz de coronavirus. Magazionerul de la Dinamo a fost testat pozitiv cu COVID-19. Magazionerul a fost preluat de Direcția de Sănătate Publică abia după șapte ore așteptare. Membrul din staff-ul lui Dinamo a fost supus și unui al doilea test pentru virusul SARS-CoV-2, dar vineri va afla rezultatul. Dinamo ar fi trebuit să își reia activitatea în Liga 1, post-pandemie, împotriva Chindiei Târgoviște, meci care era programat sâmbătă.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciurile lui Dinamo vor fi suspendate până la finalizarea anchetei epidemiologice:

„Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”.