Alertă alimentară. Un produs folosit de mulți români, retras dintr-un mare hipermarket

Alertă alimentară. Un produs folosit de mulți români, retras dintr-un mare hipermarket

Acest produs are valori crescute de Ochratoxină A, care poate duce la boli de rinichi.

Este orba despre produsul „Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g“.

”Lidl Romania vă informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g.

Producatorul Paiarrop recheamă preventiv produsul „Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g“, cu termenul de valabilitate 23.03.2020, din lotul 65506.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ca urmare a controalelor interne, au fost determinate valori crescute de Ochratoxină A. Pe termen lung, concentrația crescută de Ochratoxina A din organismul uman poate duce la boli de rinichi.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și s-a asigurat că acest produs nu mai este disponibil la vânzare în niciunul dintre magazinele sale. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsul “Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g” cu termenul de valabilitate 23.03.2020 și lotul 65506 . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Deluxe, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl Romania și producatorul Paiarrop îşi cer scuze pentru eventualele neplăceri.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.”, se arată în anunțul transmis de Lidl Romania.