Evenimentul Zilei > Actualitate > Ai auzit de ea? E uimitoare: Această LEGUMĂ ucide 98% din celulele canceroase
Ai auzit de ea? E uimitoare: Această LEGUMĂ ucide 98% din celulele canceroase

Ai auzit de ea? E uimitoare: Această LEGUMĂ ucide 98% din celulele canceroase

Medicina naturistă scoate la iveală adevărate bijuterii care întăresc sistemul imunitar şi totodată distrug celulele canceroase.

Cercetătorii americani de la Universitatea Colorado au ajuns la concluzia că fiecare om are în corp celule canceroase, însă unii sunt predispuşi – din cauza imunităţii scăzute sau a unor factori ereditari – să declanşeze boala nemiloasă.

Medicina naturistă scoate la iveală adevărate bijuterii care întăresc sistemul imunitar şi totodată distrug celulele canceroase. Una din aceste plante este leguma numită pepenele amar!

În Asia

Aceasta plantă este o legumă comună în Asia, fiind numită “pepene amar.” Este populară în rândul populaţiei din Okinawa, Japonia care are o durată lungă de viaţă. Sucul de pepene amar, diluat cu doar 5% apă, a arătat o potenţă remarcabilă în deteriorarea severă a tuturor celor patru linii celulare de cancer pancreatic, pe care cercetatorii le-au testat. Pepenele amar a redus viabilitatea a doua linii de celule canceroase cu 90%, în timp ce la restul de doua linii procentul de distrugere a fost de 98%. După doar 72 de ore de tratament.
Cercetătorii de la Universitatea din Colorado au dat soarecilor pepene amar şi au observat că animalele au avut o reducere cu 64% a dimensiunii tumorii pancreatice, fără efecte secundare. Potrivit specialiştilor, pepenele amar bate cele mai frecvent utilizate medicamente.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News