O întâmplare teribilă, petrecută în Mboya, în apropiere de Willowvale. Abia în timpul violului femeia şi-a dat seama că violatorul era fiul său, un tânăr de 28 de ani, prins în cele din urmă şi arestat. 

''Victima a povestit că a simţit paşi din spate în timp ce ea se întorcea acasă'', a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Jackson Manatha. ''A continuat să meargă până când acea persoană a apucat-o din spate şi a dus-o într-un loc mai îndepărtat unde a violat-o''. Tânărul de 28 de ani va apărea în faţa Tibunalului astăzi, cu acuzaţia de violenţă sexuală.

Unele informaţii culese de presa locală susţin că tânărul nu era la prima abatere şi că acesta ar fi declarat poliţiştilor anchetatori că n-a recunoscut hainele mamei  sale şi şi-a dat seama de grozăvia faptelor abia când violul era în plină desfăşurare şi pe care, dintr-un animalism de neînţeles, l-a dus până la capăt. Din fericire, mama sa a apelat imediat poliţia denunţându-şi propriul fiu, pasibil acum la mulţi ani de închisoare cu circumstanţe agravante.

 

Te-ar putea interesa și: