Aflați în misiune, doi polițiști au făcut accident cu o mașină împrumutată

Aflați în misiune, doi polițiști au făcut accident cu o mașină împrumutată

Doi poliţişti au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Cei doi se aflau în timpul programului de lucru și se îndreptau la finalul schimbului de noapte către sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare, însă, pe drum, maşina în care se aflau s-a oprit într-un stâlp.

Oamenii legii reveneau din patrulare atunci când cel aflat la volan a pierdut controlul mașinii, izbindu-se violent de un stâlp. Potrivit primelor informaţii, se pare că accidentul s-a petrecut din cauza unei defecţiuni tehnice. Mai exact, un cauciuc de pe spate a explodat, moment în care şoferul a pierdut controlul maşinii. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea unuia dintre ei. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței şi transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Conducerea poliției a demarat o anchetă în acest caz, deoarece se pare că aceştia se întorceau din zona de patrulare cu o altă maşină decât cea de serviciu, lucru care este interzis prin lege. Surse din cadrul IPJ Maramureş au arătat că cei doi se întorceau către secţia de poliţie pentru efectuarea schimbului de tură cu o maşină luată de la un prieten şi nicidecum cu maşina de serviciu. „Poliţiştii care se întorc din zona lor de patrulare o pot face fie cu maşina de serviciu, fie pe jos, în niciun caz cu alt mijloc de transport. Se efectuează verificări pentru a se depista dacă au fost încălcate anumite proceduri, iar în cazul în care va fi nevoie vor fi dispuse măsuri. Li s-au recoltat probe de sânge amândurora, iar rezultatul a fost zero”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Ileana Velea. Sursa: infomm.ro

Ne puteți urmări și pe Google News