Evenimentul Zilei > Social > Omul de afaceri Mohammad Murad se implică! A anunțat donații importante
Omul de afaceri Mohammad Murad se implică! A anunțat donații importante

Omul de afaceri Mohammad Murad se implică! A anunțat donații importante

Mohammad Murad, patronul unor hoteluri de cinci stele, și o voce importantă în industria turismului românesc s-a implicat în ajutorarea sistemului medical românesc. În plus, nu a uitat nici persoanele în vârstă care nu au posibilitatea de a se întreține singure.

Patronul unor hoteluri de top, de pe litoralul românesc, dar și din București, Mohammad Murad a scris pe contul său de facebook că doar ”împreună putem învinge”. ”Sper să pot fi de folos și așa cum spuneam să ușurez suferința oamenilor și în special a celor vârstnici. Mă bucură foarte mult când văd că sute și mii de oameni au sărit în ajutorul sistemului medical, doctori, asistenți, infirmiere și nu numai. Sunt convins că dacă fiecare dintre noi ar oferi câte puțin VOM FI BINE și vom trece mai ușor peste acest mare necaz. Împreună cu echipa și alți prieteni am început o inițiativă întinzând mâinile către cei care au nevoie”, a transmis Mohammad Murad.

Planul de acțiune a echipei adunate de Murad se referă la cinci etape importante, între care susținerea sistemului sanitar prin ”donații către spitale și unități medicale”, ”punerea la dispoziția sistemului medical sanitar resursele și logistica noastră (hoteluri, mașini, personal)”, dar și susținerea sistemului social care, în aceste zile este întins la maxim, deoarece mulți dintre semenii noștri solicită ajutor. ”Sprijinirea persoanelor cu venituri mici prin pachete de alimente periodice, adunarea de fonduri din mediul de afaceri pentru achiziționarea unor aparate medicale necesare luptei împotriva acestui virus, achiziționarea unui număr mare de teste ca măsură de prevenție a bolii”, a mai scris Murad Mohammad.

Mohammad Murad a mai făcut un apel la cei care au posibilitatea să ajute, să se implice în această luptă, din care trebuie să ieșim victorioși. ”Pe această cale îi îndemn pe cei care au posibilitatea să mi se alăture în această acțiune umanitară pentru a trece cu bine peste această pandemiei mondială. Le mulțumesc colaboratorilor și în special firmei Transguard (Cătălin Mirea). Întotdeuna alături de oameni”, a mai scris acesta.