Evenimentul Zilei > Social > Aeroportul Timișoara, primul din România cu TUR VIRTUAL în Google Maps
Aeroportul Timișoara, primul din România cu TUR VIRTUAL în Google Maps

Aeroportul Timișoara, primul din România cu TUR VIRTUAL în Google Maps

Aeroportul Timișoara este primul aeroport din România disponibil online în Google Maps Indoor. Instituția a dezvoltat această nouă facilitate pentru pasagerii săi, dar și pentru cei care doresc să facă un tur virtual al aeroportului.

Turul virtual al interiorului aeroportului poate fi accesat prin Google Maps de pe PC-ul, tableta sau smartphone-ul utilizatorului, conectate la internet. Aplicația oferă: o hartă interactivă, imagini cu zona de parcare, punctele de taxare parcare, zonele de check-in, magazinele, porțile de îmbarcare, saloane business și VIP.

Pentru a începe turul digital, utilizatorii trebuie doar să acceseze Google Maps – Aeroportul Timișoara și să plaseze iconița galbenă Pegman (din stânga jos a ecranului) în zona pe care doresc să o viziteze, transmit oficialii aeroportului.

”Această facilitate este utilă pentru un pasager care își planifică primul zbor spre sau de la Timișoara, pentru că se poate familiariza mult mai ușor cu fluxurile aeroportului înainte de a pleca spre aeroport, dar și pentru cei care au nevoie de diferite informații, despre zone comerciale, spații publicitare, zone de acces, pentru a-și crea o imagine și de a înțelege mai bine cum sunt amplasate toate acestea. Credem că noua tehnologie trebuie să fie pusă la dispoziția pasagerilor și colaboratorilor noștri, iar această facilitate este una cu o utilitate practică pe care dorim să o extindem și în noul terminal care se va construi în perioada 2019-2020”, a declarat directorul Aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: