În luna august, comisia pentru politică extrenă a Senatului SUA a decis să amâne audierea lui Adrian Zuckerman până la clarificarea unor acuzaţii.

„Pentru domnii Zuckerman și Manchester (o altă persoană nominalizată pentru o poziție în aparatul diplomatic american) avem o cerere în curs cu privire la anumite acuzații de hărțuire sexuală și un mediu de lucru ostil, așa că sunt recunoscător că președintele comisiei de politică externă a fost de acord cu retragerea acestor propuneri până când Casa Albă va răspunde cererii mele de verificări suplimentare din partea Securității Diplomatice. Dacă voi primi răspunsul la această cerere de verificări suplimentare, cele două propuneri vor putea fi discutate la ședința de la începutul lunii septembrie”, declara atunci senatorul democrat Bob Menendez (New Jersey).

Adrian Zuckerman a emigrat cu familia în SUA când avea 10 ani. Este avocat şi vorbeşte fluent limba română.

Adrian Zuckerman este expert în Drept, avocat admis în baroul din New York încă din 1984 și partener n cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Înainte de a ocupa aceste poziții, el a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP.

El a mai fost și judecător în cadrul Real Estate Board, din New York. După cum se vede, cariera sa în avocatură și-a centrat-o în special în domeniul imobiliarelor, unul dintre cele mai profitabile domenii în care activează cei mai bogați oameni ai lumii. Nu-i de mirare că este preferatul lui Donald Trump.