Evenimentul Zilei > Politica > Adrian Ţuţuianu și Cătălin Rădulescu s-au luat la harță în direct. Ameninţări cu instanţa
Adrian Ţuţuianu și Cătălin Rădulescu s-au luat la harță în direct. Ameninţări cu instanţa

Adrian Ţuţuianu și Cătălin Rădulescu s-au luat la harță în direct. Ameninţări cu instanţa

Parlamentarii PSD Adrian Țuțuianu și Cătălin Rădulescu s-au încăierat verbal la Antena 3, primul anunțând că va propune excluderea celuilalt din partid, și îl dă în judecată, fiind acuzat că ar fi intrat cu un sistem de înregistrare SRI în incinta partidului.

Schimb de replici între parlamentarii PSD Adrian Ţuţuianu şi Cătălin Rădulescu, în direct, la Antena 3, în cadrul emisiunii News Magazine de sâmbătă, anunță DC News. Contrele s-au declanșat după ce senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a declarat că va propune, la următoarea şedinţă a BPN, excluderea lui Cătălin Rădulescu din partid, iar personal îl va da în judecată pe acesta, după ce acesta l-ar fi acuzat pe Ţuţuianu că ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD.

Ce mesaj a transmis Adrian Ţuţuianu pe Facebook

 

"În ultimele zile, am constatat, cu neplăcută surprindere, faptul că demersul privind scrisoarea adresată membrilor Comitetului Executiv (CEX) al Partidului Social Democrat (PSD) a generat din partea unor persoane reacții numeroase.

Unele dintre ele au proferat, în spațiul public, diverse acuzații, cea mai aberantă și frizând ridicolul fiind cea a deputatului Cătălin Rădulescu, numit de presă cu apelativul “deputatul mitralieră”.

 

Potrivit acestui personaj, aș fi permis instalarea, în sediul PSD, a unui sistem de monitorizare/înregistrare aparținând Serviciului Român de Informații (SRI).

 

Ținând cont de gravitatea extremă a acestei acuzații, mă văd obligat să fac următoarele precizări:

 

1. Resping cu fermitate acuzațiile lansate în spațiul public de către acest personaj nefrecventabil, fiind în situația în care un prost aruncă o piatră și 10 înțelepți se chinuie să o scoată.

 

2. În prima ședință de Birou Permanent Național (BPN) al PSD voi solicita domnului Liviu Nicolae Dragnea să informeze opinia publică cu privire la existența sau nu a unei asemenea stări de fapt (existenta unui sistem de monitorizare/înregistrare), precum și prezentarea tuturor detaliilor pe acest subiect.

De asemenea, în prima ședință a CEX, voi solicita excluderea din PSD a lui Cătălin Rădulescu, acesta nefiind la prima situație când, prin declarațiile sale, generează grave prejudicii de imagine.

 

3. În situația în care există dovezi care să certifice faptul că SRI-ul a instalat la sediul PSD un sistem de monitorizare/înregistrare apreciez că situația este de o gravitate maximă în ceea ce privește încălcarea legii, cei vinovați trebuind să suporte rigorile legii.

 

4. Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată, urmând să răspundă atât civil, cât și penal."

 

Replica lui Cătălin Rădulescu, în direct la Antena 3:

 

"Eu mă aşteptam ca Ţuţuianu, după CEx de ieri în care s-a stabilit să nu mai fie atacuri împotriva unor membri de partid şi, în general, ieşiri publice văd că iese în continuare şi nu ţine cont de ce spune CEx. Lucrurile astea au fost spuse în cadrul unor discuţii care au fost ieri în partid. Dacă colegul Ţuţuianu continuă cu astfel de lucruri atunci îi voi cere şi eu excluderea pentru că nu respectă decizia CEx. Iar vizavi de declaraţiile mele, pe care le cunoaşte şi secretarul general Codrin Ştefănescu, şi au fost făcute în decursul timpului de foarte mulţi membri din PSD Dâmboviţa, de foarte mulţi primari şi eu pot să dovedesc chestia asta vizavi de colegul Ţuţuianu. […] În sediul din Dâmboviţa au fost  făcute înregistrări pe vremea când domnul Ţuţuianu era preşedinte acolo din care reieşea că cineva a permis astfel de înregistrări în sediul din Dâmboviţa."

 

În replică, Adrian Ţuţuianu a declarat: "Nu vreau să continui discuţia cu domnul Rădulescu pe telefon. Ceea ce spune este o aberaţie, o minciună sfruntată, continuă să persevereze în această direcţie, dosarul de care vorbeşte este public şi îl puteţi consulta şi dumneavoastră, iar domnul Rădulescu va avea cu mine un proces în care îi voi cere daune cu multe zerouri şi va trebui să răspundă şi penal", a replicat Ţuţuianu.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: