Evenimentul Zilei > Justitie > Adrian Sobaru rămâne în arest la domiciliu, decizia fiind definitivă. Ponta i-a transmis un mesaj de „solidaritate şi de compasiune”
Adrian Sobaru rămâne în arest la domiciliu, decizia fiind definitivă. Ponta i-a transmis un mesaj de „solidaritate şi de compasiune”

Adrian Sobaru rămâne în arest la domiciliu, decizia fiind definitivă. Ponta i-a transmis un mesaj de „solidaritate şi de compasiune”

Adrian Sobaru, aflat în arest la domiciliu din 25 septembrie, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului, rămâne cu această măsură preventivă, a decis, vineri, Tribunalul Bucureşti.

Prin această decizie, care este definitivă, instanţa a respins contestaţia procurorilor faţă de arestul la domiciliu dispus printr-o hotărâre a Judecătoriei Sectorului 1, relatează Mediafax.

După şedinţa de judecată de vineri, avocatul lui Sobaru a declarat că nu se impune o expertiză psihiatrică în cazul clientului său şi că acesta a protestat la Guvern, în felul în care a făcut-o, pentru că avea o nemulţumire.

Premierul Victor Ponta i-a transmis un mesaj de "solidaritate şi de compasiune" lui Adrian Sobaru, vineri, şi a spus că Guvernul nu va depune plângere împotriva acestuia, pentru faptul că a forţat intrarea în curtea Palatului Victoria, admiţând că Sobaru are nevoie de asistenţă medicală, nu să fie arestat.