Adrian Mutu, la meciul cu Rusia

Adrian Mutu, la meciul cu Rusia

Adrian Mutu, recuperat mai repede după accidentarea suferită pe 24 februarie, a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru partida amicală cu Rusia, care se va desfăşura miercuri, 26 martie, pe stadionul „Steaua“, de la ora 20.30.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri că, deşi termenul regulamentar pentru convocări a fost depăşit, Fiorentina este de acord ca Adi Mutu să se alăture naţionalei pentru partida cu Rusia.

Iniţial, atacantul de la Fiorentina nu fusese chemat la naţională, fiindcă medicii nu-i dăduseră şanse românului de a se recupera în mai puţin de o lună. Chiar în primul său meci jucat după revenirea pe teren, „Briliantul“ a marcat un gol (Fiorentina - Genoa, scor 3-1, disputat duminică în Serie A).

După meciul cu Genoa, site-ul fiorentina.it a notat: „Fenomenul s-a întors! Ovaţii pentru el“, iar Andrea della Valle, preşedintele grupării toscane, a declarat că „Mutu este un jucător pe care toate echipele şi l-ar dori“. Piţurcă l-a recuperat pe Mutu, dar l-a pierdut pe fundaşul Radu Ştefan. Jucătorul de la Lazio Roma va avea nevoie de o pauză de două săptămâni, fiindcă a suferit o întindere la coapsa dreaptă în meciul cu Udinese.

Ne puteți urmări și pe Google News