Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Mutu, implicat într-un scandal de pomină. Fotbalistul este acuzat că s-a dus beat cu șapte bodyguarzi după el să achite un bărbat
Adrian Mutu, implicat într-un scandal de pomină. Fotbalistul este acuzat că s-a dus beat cu șapte bodyguarzi după el să achite un bărbat

Adrian Mutu, implicat într-un scandal de pomină. Fotbalistul este acuzat că s-a dus beat cu șapte bodyguarzi după el să achite un bărbat

Adrian Mutu a devenit ținta unui scandal de pomină, după ce a fost acuzat că a vrut să bată un bărbat care a avut o relație cu fosta lui bonă filipinează.

Adrian Mutu a dat afară bona filipineză, după ce a prins-o că voia să-i fure din casă. Femeia a mărturisit că fostul iubit o punea să să fure din case și aașa a ajuns fotbalistul la ușa casei lui Tiberiu. 

 "Este adevărat că am avut o bonă filipineze. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevărat că nu ne-am vorbit frumos. Adevărul pe care-l știu de la bonă. Eu am fost foarte nervos în ziua în care am fost la mamă lui. Eu îl căutăm pe el. Când o prinzi pe bonă cu plase pe afară, m-a anunțat pază din față blocului. În ziua ei liberă, ea iese doar cu geantă, dar are plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră avea bagajele făcute. Nu știu ce avea în plase, nu am apucat să văd. Ea nu mi-a zis că pentru el a furat. Mi-a zis doar că îi spunea să facă anumite lucruri.  
   
 Normal că m-au apucat nervii. Putea să-mi fure din casă, să-mi spargă casă. Eu i-am făcut plângere și la poliție, i-am făcut și ei. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Le pune pe filipineze să fure pentru ei. În afară că-mi înjurase fețele, eu voiam să-l cunosc. Ea (n.r.- femeia de la pază) îmi răspundea 'și ce dacă'. Din punctul meu de vedere ea nu avea suflet. Eu nu am amenințat-o pe femeie (n.r.-mamă lui Tiberiu). Eu nu voiam să vorbesc cu bătrână, voiam să vorbesc cu Tiberiu.  
   
 Eu am făcut gestul asta pentru familia mea. Ce relație au ei nu mă interesează. Ea era la mine în casă de două săptămâni. Nu am agresat pe nimeni. Orice tata și soț ar fi făcut asta. Nu poți merge în Pantelimon singur, ce contează că am fost cu câțiva prieteni. În dimineață aceea mi-a zis mamă. Filipineza mi-a zis mai multe despre el. Le scotea în oraș și le lăsat pe ele să plătească. Bonă a mai avut derapaje. Agenția a venit la mine în casă, avem și înregistrare vocală. O să lăsăm autoritățile să dovedească dacă ești vinovat",
a declatat Adrian Mutu.

Pe de altă parte, bărbatul are o altă versiune. ”Nu mi se pare un motiv să suni pe cineva și să-l înjuri de morți. Totul a pornit de la o menajeră. Eu în fiecare luni și miercuri mă duc să dau cu subsemnatul la Secția 9 de Poliție. La oră 8:00 mă duc acolo. Când plecăm de la secție, m-a sunat și s-a apucat să mă înjure. Mi-a zis că nu știu cu cine mă pun. I-am închis și tot insistă. M-a sunat de mai multe ori și mi-a zis că vine peste mine că el știe cine sunt. M-am enervat când m-a înjurat de morți. La un moment dat cineva a luat telefonul și mi-a zis că Adrian Mutu este beat și să nu-l bag în seamă. Băiatul asta a fost foarte OK.”, a declarat bărbatul care îl acuză pe Mutu de vandalism.

 "Eu terminasem relația cu ea cu 6 luni înainte. Ea mă teroriza cu telefoanele și nu-i răspundeam. I-am făcut plângere penală lui Mutu. S-a dus la mamă, 72 de ani, și i-a spus că mă omoară. Mamă îl vede pe Mutu la ușă care spune că îi omoară băiatul. Bine că nu a făcut infarct. Am un program care înregistrează toate convorbirile telefonice", a adăugat Tiberiu.  

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News