Adrian Mutu are o adevărată pasiune pentru mașini. Ultima bijuterie pe patru roti a fost prima de acest fel din România

Adrian Mutu are o adevărată pasiune pentru mașini. Ultima bijuterie pe patru roti a fost prima de acest fel din România

Antrenorul Adrian Mutu are multe pasiuni, printre care și cea pentru mașini. Desigur că nu vorbim despre orice fel de autovehicule, ci de bolizi extrem de puternici. De-a lungul vremii antrenorul a deținut tot felul de astfel de mașini, dar a pornit de jos. Mai exact mașina cu care a ajuns la Inter nu a fost tocmai pe placul colegilor de echipă. Dezvăluirile legate de acest aspect au fost făcute chiar de el, în cadrul unui podcast. „Când am venit cu Alfa Romeo la Inter, m-am dus să las mașina în parcare.

A ieșit Ronaldo și m-a întrebat cu ce mașină am venit. Cu Alfa Romeo, i-am răspuns, asta mi-a dat-o clubul. Nu, nu, aici e parcarea 1, doar Ferrari și Lamborghini, du-te în parcarea 3, mi-a zis el.

Mașini de milioane i-au trecut prin mână fotbalistului

M-am dus în parcarea 3, am venit înapoi vreo cinci minute pe jos până la vestiare. Mă mai întâlneam pe autostradă cu ei, eu cu Alfa Romeo, pâr-pâr, ei treceau, opreau, îmi făceau cu mâna! E o mentalitate de campion, când mergi la Inter nu mergi cu Alfa Romeo, mergi cu Ferrari, cu Lamborghini, mergi cu mașini tari, te îmbraci bine, pentru că ești la Inter”, a povestit Adrian Mutu.

Ulterior și el și-a achiziționat de la Ferrari la Bentley sau Lamborghini, dar a rămas cumva fidel Mercedes. „Asta e mașină pe maturitate (…) Am avut toate mașinile, Ferrari, Bentley, Lamborghini. Nu mă mai simt atât de interesat de mașini. Eu sunt înnebunit cu Mercedesul”.

Ne puteți urmări și pe Google News
Adi Mutu

Sursa foto: Arhiva EvZ

Rămâne fidel doar unei mărci

Drept urmare acesta și-a achiziționat o astfel de mașină în valoare de 120.000 de euro. Tehnicianul lui CFR Cluj a fost primul din România care a cumpărat un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift. Automobilul este extrem de puternic, având în vedere că are sub capotă 435 de cai putere, cu 6 cilindri.

Drept urmare mașina ajunge de la 0 la 100 km/h în 5 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. La o astfel de mașină prețul de pornire este de 110.000 de euro, doar că îmbunătările cerute de Mutu au mai costat 10.000 de euro.