Adrian Ilie, condamnat la închisoare cu suspendare. Regulile pe care nu trebuie să le încalce

Adrian Ilie, condamnat la închisoare cu suspendare. Regulile pe care nu trebuie să le încalce Adrian Ilie a fost prins băut la volan / Sursă foto: Youtube

Adrian Ilie are probleme cu legea. Fotbalistul, parte a Generației de Aur, a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce în urmă cu un an i s-a deschis dosar penal.

Adrian Ilie, condamnat la închisoare cu suspendare

Fostul membru al „Generației de Aur” a fost surprins conducând sub influența alcoolului în iulie anul trecut, însă la acea vreme a refuzat să efectueze testele biologice.

În urma acestui incident i s-a deschis un dosar penal și, recent, a primit sentința din partea Judecătoriei Sectorului 4 al Capitalei. Adrian Ilie a fost condamnat la opt luni de închisoare, potrivit cancan.ro. Cu toate astea, Adrian Ilie nu va ajunge în detenție. Acesta va suporta consecințele refuzului de a furniza mostre biologice, după ce a fost depistat în stare de ebrietate la volan, pe o stradă din sectorul 1.

Supranumit „Cobra”, Adrian Ilie a avut noroc, deoarece instanța a decis amânarea executării pedepsei, impunându-i în schimb un termen de supraveghere de doi ani, pe durata căruia va trebui să respecte cu strictețe anumite reguli.

Ne puteți urmări și pe Google News
etilotest

Etilotest. Sursa foto: Arhiva EVZ

Ce trebuie să facă Adrian Ilie în acest caz

Prin urmare, fostul coleg de generație al lui Hagi și Gică Popescu trebuie să fie foarte vigilent în perioada de doi ani, dacă decizia va rămâne definitivă după apelul pe care îl poate depune în termen de 10 zile. În această perioadă, va trebui să:

- Se prezinte la Serviciul de Probațiune Brașov, conform programului stabilit de acesta.

- Primească vizitele consilierului de probațiune desemnat pentru supravegherea sa.

- Notifice în avans orice schimbare de domiciliu și orice deplasare care depășește cinci zile, precum și întoarcerea sa.

- Informeze cu privire la schimbarea locului de muncă.

- Furnizeze informații și documente care să permită verificarea surselor sale de venit.

Magistrații l-au avertizat pe Adrian Ilie cu privire la consecințele ce vor decurge dacă nu va respecta măsurile de supraveghere și obligațiile impuse. De asemenea, i-au subliniat că trebuie să evite comiterea oricărei noi infracțiuni pe parcursul termenului de supraveghere.

A condus sub influența alcoolului

Adrian Ilie a fost surprins conducând sub influența alcoolului în vara anului 2023. Conform Gândul, polițiștii l-au supus testului cu etilotestul, care a indicat o alcoolemie de 0,85 la mie.

Autoritățile l-au escortat pe fostul atacant al Valenciei la Institutul de Medicină Legală, însă „Cobra” a refuzat prelevarea de probe biologice. Drept urmare, fostulului fotbalist i s-a deschis dosar penal. La acea vgreme, Brigada Rutieră a Capitalei a furnizat detalii despre acest caz.

„La data de 22 Iulie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.”

Adrian Ilie are o carieră remarcabilă în fotbal. A jucat timp de 10 ani la echipa națională și a avut perioade de succes la Steaua, Galatasaray și Valencia. În prezent este antreprenor și deține mai multe afaceri.