Evenimentul Zilei > Social > Scenariu HALUCINANT. Un adolescent a fost BĂTUT și UMILIT de mai mulți INDIVIZI – VIDEO
Scenariu HALUCINANT. Un adolescent a fost BĂTUT și UMILIT de mai mulți INDIVIZI – VIDEO

Scenariu HALUCINANT. Un adolescent a fost BĂTUT și UMILIT de mai mulți INDIVIZI – VIDEO

Un adolescent din Cugir a fost bătut și umilit de mai mulți indivizi, în timp ce era pus să stea în genunchi. Imaginile șocante au făcut înconjurul României.

Un videoclip în care un adolescent din Cugir este umilit şi lovit de doi tineri, în timp ce se aflau în locuinţa unuia dintre ei a apărut pe internet. Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă, însă băiatul refuză să depună vreo plângere, motivând că filmul este mai vechi şi totul a fost o joacă.

În videoclipul postat pe youtube se poate vedea cum băiatul este pus în genunchi şi apoi pălmuit de doi dintre tineri, în timp ce altul priveşte umilinţa la care era supus.

„Mai ai figuri în cap? Cine e şmecherul tău?” întreabă unul dintre tineri. Pentru că a răspuns greşit, băiatul a fost lovit cu palma peste faţă. După ce i se dă voie să se ridice în picioare, adolescentul este lovit din nou, de data aceasta de ambii tineri.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă, scrie Gandul.

VIDEO AICI

„Am făcut verificări, am identificat atât victima, cât şi agresorii, iar victima a fost invitată la Poliţie, dar nu a depus plângere. Băiatul a declarat că totul s-a întâmplat din joacă şi că filmul este mai vechi. Verificările continuă în acest caz,” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.