Adi Mutu nu mai pupă zile tihnite

Adi Mutu nu mai pupă zile tihnite

Atacantul de la Fiorentina a primit o amendă de 150.000 de euro, iar gruparea toscană continuă să-l şicaneze.

Pentru fotbalistul român Adrian Mutu, zilele senine sunt pe terminate. Atacantul de 32 de ani a pierdut sprijinul conducerii echipei Fiorentina, după o lungă perioadă în care i-a fost acceptat orice capriciu.

Clubul italian, căruia Mutu i-a făcut destule servicii sportive de-a lungul timpului, dar i-a adus prejudicii de imagine prin acţiunile din afara terenului, l-a susţinut necondiţionat pe român când a avut probleme, fie când a fost prins dopat cu sibutramină, fie când a bătut un ospătar albanez.

Numai că acum paharul s-a umplut în cazul lui Adrian Mutu. Conducerea toscanilor nu mai acceptă sub nicio formă fiţele piteşteanului.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce l-a tras pe linie moartă, Fiorentina îl şicanează permanent pe Mutu. L-a pus să se pregătească separat de restul lotului, cu un preparator fizic angajat de club. "Briliantului" i s-a interzis să calce prin vestiarul în care se dezbracă ceilalţi jucători ai Fiorentinei.

Îl vrea, mai nou, şi Genoa

Peninsularii i-au aplicat ieri o amendă-record, de 150.000 de euro. Asta se adaugă la cele 17,1 milioane de euro pe care "Briliantul" trebuie să le achite celor de la Chelsea Londra. Nu este singurul jucător român care scoate bani mulţi din cont, Ciprian Marica fiind "ars" la buzunar de clubul său, VfB Stuttgart, cu 50.000 de euro.

Cu toate acestea, Mutu are mare căutare în Italia. Cesena i-a pus pe masă un salariu de 2 milioane de euro pe an, în condiţiile în care Fiorentina îi dă 1,8 milioane de euro pe sezon.

Conducerea "viola" s-a împotrivit vehement ca transferul să se per fecteze, nedorind să întărească o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. A doua pe listă a fost Juventus Torino, care îl dorea înapoi pe Mutu. Şi "Bătrâna Doamnă" a fost refuzată de oficialii Fiorentinei.

Ieri, Genoa şi-a exprimat public intenţia de a-l înregimenta pe piteştean, mai ales după ce vârful de atac Luca Toni şi-a luat tălpăşiţa, fiind transferat la Juventus Torino. Numai că Fiorentina vrea să-l cedeze pe român doar în străinătate, fiind dispusă să-l lase chiar şi fără sumă de transfer. Adrian Mutu este solicitat de Galatasaray Istanbul, unde ar lucra cu antrenorul Gică Hagi.