Serialul „Il Fenomeno – Adrian Mutu“, difuzat de postul Kanal D de luni până joi, de la ora 22.30, pătrunde adânc în intimitatea vedetei de la Fiorentina.

„Ne trezim dimineaţa şi primul lucru pe care îl facem este să punem muzică. Salsa, merengue, raggaeton, hip-hop, rock… Ascultăm orice fel de muzică. Uneori, lui Adrian i se face dor de România şi ascultă o zi întreagă doar muzica lui Adi Minune!“, povesteşte Consuelo în episodul de astăzi al reality-show-ului de la Kanal D. Adrian Copilu’ Minune este manelistul preferat al lui Adrian Mutu încă din perioada în care fotbalistul evolua pentru FC Argeş şi, mai apoi, pentru Dinamo.

„Adriana (n.r. – fetiţa de doi ani a cuplului) se trezeşte şi se repede în camera noastră în fiecare dimineaţă, strigând: «Tata, tata, hai să dansăm!». Aşa începe o zi obişnuită din viaţa noastră“, adaugă frumoasa dominicană. Mutu petrece destul timp şi în bucătărie, concurând-o la gătit pe Ramona, bona micuţei Adriana. Mutu îi pregăteşte fetiţei spaghetti, dar şi mâncăruri alese.

Pe teren, Mutu continuă să facă furori. „În echipă nu sunt stele, cu excepţia lui Mutu“, a dat verdictul celebrul regizor italian Franco Zeffirelli, fan al Fiorentinei.