Evenimentul Zilei > Monden > Adi Minune n-a mai suportat: Terorizat de un interlop! Cum a scăpat micuțul manelist din bătaia generală
Adi Minune n-a mai suportat: Terorizat de un interlop! Cum a scăpat micuțul manelist din bătaia generală

Adi Minune n-a mai suportat: Terorizat de un interlop! Cum a scăpat micuțul manelist din bătaia generală

Invitat să cânte la o nuntă, manelistul Adrian Minune s-a trezit prins într-o răfuială între interlopi, care s-a lăsat cu o bătaie în stradă și împușcături.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, însă a devenit public abia acum, când unul dintre cei implicați în scandal, un periculos interlop, Marius Bejan, cunoscut ca dealerul de droguri al maneliștilor, a ajuns în arest.

Marius Bejan este unul dintre cei mai cunscuți interlopi din România, recunoscut drept dealer-ul de droguri al maneliștilor. Din clanul acestuia făceau parte inclusive doi polițiști, unul care lucre în serviciul antidrug al Poliției Capitalei, iar cel de-al doilea, un comisar, fiind angajat în cadrul Clubului Sportiv Dinamo.

În anul 2017, manelistul Adrian Minune a fost chemat să cânte la o nuntă, iar aici a avut parte de mai multe momente de groază. La un moment dat, pe când petrecerea era în toi, în locație și-a făcut apariția, neinvitat, interlopul Marius Bejan, însoțit de alte două persoane. În trecut, manelistul avusese o neînțelegere cu unul dintre cei doi însoțitori ai lui Marius Bejan, după cum relatează antena3.ro.

Provocați de apariția celor trei interlopi, care s-au autoinvitat la petrecerea lor, cei prezenți la nuntă au încercat să-i dea afară. De aici și până la bătaie n-a mai fost decât un pas.

O bătaie ca-n filme

Și unii și alții au pus mâna pe sticlele de băutură de pe masa, le-au spart și au pornit bătaia. Scandalul s-a mutat în stradă, iar aici s-a tras chiar și cu arma fără ca cineva să fie rănit, din fericire. După ce și-au reglat conturile, cele două tabere au preferat discreția și au evitat să ia legătura cu poliția ca să denunțe evenimentul.

Incidentul a fost readus în atenție abia în acest an, când Marius Bejan a fost arestat preventiv într-un dosar penal. Cu acest prilej, în dosarul Bejan a fost audiat și manelistul Adrian Minune care ar fi relatat ce s-a petrecut la nunta din 2017.

Trebuie spus că Adrian Minune este doar unul dintre maneliștii care au avut de-a face cu Marius Bejan. În urmă cu câtva timp, un alt celebru manelist, Florin Salam, a fost amenințat cu bătaia pentru a nu-l mai primi în trupă pe violonistul cu care cânta. Acesta făcuse greșeala să împrumute 5.000 de euro de la Marius Bejan, iar interlopul a ținut să se răzbune pentru că nu și-a primit banii la timp.