Evenimentul Zilei > Actualitate > Iureș în lumea interlopă. Liderul clanului „Sportivilor” a rupt tăcerea. Se anunță răzbunări grele
Iureș în lumea interlopă. Liderul clanului „Sportivilor” a rupt tăcerea. Se anunță răzbunări grele

Iureș în lumea interlopă. Liderul clanului „Sportivilor” a rupt tăcerea. Se anunță răzbunări grele

Acum zece luni, o știre difuzată de Evenimentul Zilei a făcut înconjurul României în câteva minute: șeful celui mai temut clan interlop din București, cel al Sportivilor, a fost tăiat cu cuțitul și a ajuns în stare gravă la spital.

Marius Alecu, zis „Bebino”, considerat liderul Clanului Sportivilor, o grupare cunoscută pentru fapte cu violenţă, a ajuns la spital cu răni grave la piept și la mâini, după ce s-a încăierat cu un alt interlop, zis Joe. În timpul luptei, interlopii au folosit „artileria grea”,săbii şi alte arme albe.

Polițiștii din București au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, în care amândoi sunt anchetați pentru aceeași infracțiune.

La zece luni de la acea bătaie, care a pornit de la o femeie, Bebino spune că este victima autorităților judiciare, și de atunci se află în arest la domiciliu. Acum a rupt tăcerea și acuză o anumită complicitate a autorităților care nu vor să vadă adevărul.

„Pentru mine a fost trezirea, pentru acești așa ziși prieteni. Viața pentru mine nu e periculoasă dacă știi să ai grijă și să o gândești, nu e periculoasă. Doar că sunt oameni care nu merită respectul tău. Sunt oameni de ultimă speță. Din câte am auzit, Cezar cu Mohamed (doi dintre participanții la băaie n.n.) au formulat două denunțuri care s-au finalizat și vom vedea ce se întâmplă în instanță. Împușcatu Florin după cum v-am spus mi-a cerut 30.000 de euro. Nu îi dau 30.000 de euro. Îi dau 100.000 de euro dacă este de acord să facă testul poligraf. Și dacă iese testul poligraf că eu l-aș fi tăiat, eu îmi iau această faptă”, a spus Marius Alecu, șeful clanului Sportivilor.

Totul a pornit de la o fată

Scandalul a pornit de la o fată, cu care Bebino s-ar fi certat, și care era iubita unuia dintre agresori. ”În urmă cu câteva luni am avut o dispută cu o fată, acea fată era prietena lui, și așa a degenerat subiectul. Din câte văd eu au susținerea autorităților. Nu ai cum să fi șmecher și prăduitor. Eu sunt o victimă a sistemului. Dacă sunt cu toate dovezile în față și nu mi se acordă nicio șansă, eu sunt ncă de zece luni pe domiciliu.

În tot dosarul există trei declarații, declarația lui Cezar, a lui Mohamed și a lui Împușcatu Florin, care susțin că l-am tăiat eu. Le-am spus acestora să facă testul poligraf și mi s-a respins chestia asta. În următoarele zile voi face eu testul. Împușcatu Florin este martor în dosarul ăsta și susține că l-am luat în brațe și că am scos briceagu și l-am tăiat în zona gâtului. Și mi-a cerut și 30.000 de euro, pe motiv că nu mai poate să doarmă singur, că nu mai poate merge singur pe stradă, că îi e frică pentru viața lui. Eu ce să mai zic că am nouă plăgi tăiate”, a mai declarat Bebino.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: