Evenimentul Zilei > Justitie > Probleme în lumea interlopă. Joe, cel care l-a „hăcuit” pe Bebino, s-a ales cu un nou dosar
Probleme în lumea interlopă. Joe, cel care l-a „hăcuit” pe Bebino, s-a ales cu un nou dosar

Probleme în lumea interlopă. Joe, cel care l-a „hăcuit” pe Bebino, s-a ales cu un nou dosar

Cunoscutul interlop Cezar Petcu, supranumit Joe, care l-a „hăcuit” pe unul din liderii Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis Bebino, are noi probleme cu legea.

 

Pe lângă dosarul de tentativă de omor, Petcu este chemat în fața anchetatorilor într-o altă speță. Astfel, Cezar Petcu este citat într-un alt dosar, deschis de un anume Răzvan F. Pentru moment, nu există mai multe informații, cert este că Joe este asaltat de dosare, lucru pe care cu siguranță nu l-a dorit.

La locul răfuielii s-ar mai aflat 8-10 persoane, de care Bebino nu s-ar fi speriat, pentru că petrecuseră Revelionul împreună. „Inculpatul s-a dat jos din taxi însoţit de prietenul său, nu s-a speriat de persoanele aflate acolo pentru că în urmă cu șase zile petrecuseră Revelionul împreună, i-a salutat, l-a întrebat pe Petcu Cezar unde este maşina şi s-a trezit lovit. Aşa a declarat inculpatul Alecu şi nu o spune doar el”, se arată în documente.

Avocatul interlopului a mai susținut în fața judecătorilor că unul dintre prietenii lui Cezar Petcu ar fi sărit în ajutorul lui Bebino și din această cauză s-ar fi ales, la rândul său, cu răni destul de grave. Prietenul lui Joe ar fi susținut că a fost înjunghiat cu un briceag negru.

„Declaraţia lui I. F. este singura în care se menţionează faptul că Alecu l-ar fi tăiat. Acesta spune că s-a trezit pe jos între picioarele lui Bebino, apoi în câteva secunde «m-a tăiat cu un briceag negru». Nu avea cum să îi pună în spate lui Cezar Petcu a doua tentativă de omor pentru că, din greşeală, l-a tăiat pe acesta deşi erau prieteni şi făceau parte din acelaşi cerc comun.

Acesta s-a speriat pentru că, probabil, mai are un gram de raţiune şi de umanitate, şi când l-a văzut pe acest om tăiat cu macete şi cu cuţite s-a aplecat în dorinţa de a-l proteja. Și atunci, din greşeală, Cezar Petcu, prietenul său, l-a tăiat şi pe el”, se mai arată în documente, notează Cancan.