Evenimentul Zilei > International > Adevărul despre sosia lui Vladimir Putin. Recomandarea de care n-a ținut cont liderul de la Kremlin
Adevărul despre sosia lui Vladimir Putin. Recomandarea de care n-a ținut cont liderul de la Kremlin

Adevărul despre sosia lui Vladimir Putin. Recomandarea de care n-a ținut cont liderul de la Kremlin

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a declarat că nu are nevoie de sosie, deși la un moment dat s-a pus această problemă

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a dezvăluit că nu are o sosie, deși, la un moment dat s-a ridicat această problemă, însă a refuzat. „A fost exprimată o idee, dar am refuzat să folosesc dublurile. A fost în cei mai grei ani ai luptei împotriva terorismului”, a afirmat liderul de la Kremlin pentru agenția de presă TASS.

Sosia ar fi trebuit să îl înlocuiască pe omul politic în cadrul activităților periculoase și în locurile unde ar fi fost nevoie de măsuri extreme de securitate.

În anul 2000, Evgheni Muro, șeful din acea vreme al Serviciului Federal de Protecție, afirmase că nu se pune problema ca președintele să aibă o sosie. Pentru că asta ar fi ridicat semne de întrebare legate de cât de solid este sistemul de pază, ceea ce nu era cazul.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: