Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre povestea de dragoste dintre Harry și Meghan Markle. „Surprinzător. Totul a început…”
Adevărul despre povestea de dragoste dintre Harry și Meghan Markle. „Surprinzător. Totul a început…”

Adevărul despre povestea de dragoste dintre Harry și Meghan Markle. „Surprinzător. Totul a început…”

Știm deja că Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezentați unul altuia de către o prietenă comună, despre care se spune că ar fi Violet von Westenholz. Nu este 100% sigur cine i-a introdus, în spațiul public se vehiculează și numele designerului Misha Nonoo. Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle a început pe Instagram.

Probabil surprinzător, însă Prințul Harry și Meghan Markle au interacționat prima dată pe Instagram, potrivit unor declarații ale comentatorului Katie Nicholl, din cadrul unui documentar Channel 5. „În mod uimitor pentru o poveste de dragoste regală, a început pe Instagram”, s-a exprimat Katie Nicholl.

Povestea de dragoste a început pe Instagram. Harry și Meghan și-au dat follow și „le-a plăcut”

Meghan și Harry și-au dat follow pe Instagram, acolo unde au interacționat, de fapt, prima dată. „Le-a plăcut ceea ce au văzut”, a spus  Katie Nicholls, confirmând că, ulterior, au cerut unei prietene comune să le facă cunoștință.

Autorii regali Omid Scobie și Carolyn Durand au dezvăluit în cartea „Finding Freedom”, că Prințul Harry era activ pe platforma Instagram sub numele de utilizator „@SpikeyMau5”, o trimitere la porecla sa, „Spikey”. Pe Facebook, Prințul Harry era activ sub pseudonimul „Spike Wells”. Nu există informații cu privire la conținutul postat pe conturile sale, însă avatarul contului lui Harry înfățișa o cască în formă de șoarece, în stil Deadmau5.

Harry și Meghan în anul 2017, cu puțin timp înainte de a-și anunța logodna.

2016, an de răscruce. Cine a făcut primul pas?

Meghan Markle a început să-l urmărească pe Prințul Harry în 2016. „Fără nicio față vizibilă în fotografia de profil, doar o cască în formă de șoarece, nu ar fi însemnat nimic pentru majoritatea oamenilor. Dar era, de fapt, contul privat al lui Harry”, au scris Scobie și Durand.

Într-un interviu acordat BBC după logodna lor, Meghan Markle a dezvăluit: „Nu știam prea multe despre el. Așa că am pus o singură întrebare – este drăguț? Dacă nu era amabil, nu mi se părea că ar avea sens pentru mine”.

Meghan, bineînțeles, a deținut cont de Instagram până când s-a alăturat Familiei Regale. Scobie și Durand au dezvăluit în „Finding Freedom” că a postat o fotografie „revelatoare” în seara primei întâlniri cu Harry.

„Mult mai îndrăzneață a fost postarea publică pe Instagram a lui Meghan în seara primei lor întâlniri solo: o fotografie a unei bomboane Love Hearts cu inscripția „Kiss Me” și legenda „Lovehearts in #London”.”, au notat cei doi autori.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: