Evenimentul Zilei > Actualitate > Adevărul despre Gheorghe Dincă. Cine este, de fapt, criminalul din Caracal? Familia a spus totul
Adevărul despre Gheorghe Dincă. Cine este, de fapt, criminalul din Caracal? Familia a spus totul

Adevărul despre Gheorghe Dincă. Cine este, de fapt, criminalul din Caracal? Familia a spus totul

Adevărul despre criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a ieșit la iveală. Familia acestuia au dat detalii cutremurătoare procurorilor.

La o lună de la dispariția Alexandrei, anchetatori încă au de clarificat multe aspecte privindu-l pe principalul suspect, Gheorghe Dincă, și ce s-a întâmplat cu adolescența. Bărbatul le a spus procurorilor că el a ucis-o pe fată după ce a sechestrat-o și violat-o, procedând la fel și în cazul unei alte tinere dispărută în luna aprilie, Luiza. În dosar au dat declarații mai mulți apropiați ai suspectului, printre care soția și copiii.

Recent, aceștia au fost audiați mai bine de 9 ore de DIICOT, însă nu este prima declarația dată în fața anchetatorilor, scrie Cancan.

Unul dintre fiii bărbatului le-a povestit, în prima declarație, au declarat surse judiciare, că tatăl său era un om exigent, care nu era agreat de nepoți, motiv pentru care aceștia nu îl vizitau. Relația s-ar fi răcit și din cauză că în ultimul an începuse să consume alcool. Fiica lui Dincă le ar fi spus anchetatorilor că tatăl ei era exigent, însă doar dorea o viață bună pentru copii.
În niciuna dintre declarații nu se menționează că bărbatul și-ar fi agresat copiii, spun sursele citate.

Surse apropiate anchetei au precizat că soția bărbatului povestește în prima declarație că a revenit în România în luna aprilie, locuind timp de o lună alături de soțul ei. Femeia ar fi revenit după dispariția Luizei. Ar fi plecat după mai multe incidente pe care le-ar fi avut cu soțul ei. Aceștia s-ar fi certat iar bărbatul ar fi lovit-o. La câteva zile, tot după o ceartă, Dincă nu și-a mai lăsat soția să intre în casă, acesta fiind momentul în care femeia s-a mutat la unul dintre copii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: