Evenimentul Zilei > Monden > Adevăratul motiv din spatele conflictului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Au apărut primele imagini cu cei doi în timp ce se băteau
Adevăratul motiv din spatele conflictului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Au apărut primele imagini cu cei doi în timp ce se băteau

Adevăratul motiv din spatele conflictului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Au apărut primele imagini cu cei doi în timp ce se băteau

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat vineri seara la bătaie. Conflictul dintre cei doi a izbucnit, de fapt, după ce impresara a aflat că la botezul noului fiul al antrenorului vor participa mai mulți prieteni comuni.

Anamaria Prodan nu a putut să suporte ideea că la eveniment vor participa mai mulți prieteni comuni, așa că a decis să le scrie acestora și să-l denigreze pe antrenor. În mesajele transmise impresara ar fi aruncat mai multe cuvinte urâte la adresa fostului ei soț.

Comportamentul impresarei l-a scos din sărite pe Reghe, care s-a prezentat vineri la vila din Snagov și s-a luat la bătaie cu Anamaria.

În textele scrise de către fosta soție a lui Reghecampf, femeia ar fi menționat că tehnicianul lui Neftchi Baku ar fi falit, ar avea mașina lăsată drept garanție unor cămătari, copiii nu l-ar suporta și că este un „om de nimic” care nu a susținut examenul de Bacalaureat, potrivit prosport.ro.

După ce conflictul a fost stins la secția de poliție, în spațiul public au apărut primele imagini de la bătaia dintre Prodanca și Reghe. Pe filmare se vede cum cei doi și-au împărțit mai mulți pumni și palme. Imaginile ar fi fost surprinse chiar de șoferul pe care îl avea impresara, însă acesta a fost luat și el la bătaie.

Bătaie între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Conflictul dintre cei doi a avut loc vineri, la vila Snagov, acolo unde Anamaria se afla împreună cu Bebeto, fiul lor și cu șoferul. În urma bătăii, polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii pe numele lor.

Prodanca a venit în cursul zile de sâmbătă cu prima reacție, menționând că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea.

„L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

Am încercat să-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gât! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!”, a dezvăluit aceasta.

La rândul său, Reghe s-a ales cu mai multe vânătăi.