Evenimentul Zilei > Monden > Adelina Pestrițu la Săptămâna Modei de la Milano. Pozele pe care toți vor să le vadă
Adelina Pestrițu la Săptămâna Modei de la Milano. Pozele pe care toți vor să le vadă

Adelina Pestrițu la Săptămâna Modei de la Milano. Pozele pe care toți vor să le vadă

Adelina Pestrițu s-a făcut imediat remarcată la Săptămâna Modei de la Milano, unde a fost brand ambassador pentru un arhicunoscut designer de modă german.

Vedeta a întors privirile la Milano, unde a purat o ținută de 13.000 de euro. La acest eveniment, Adelina a fost prezentă alături de soțul ei.

Cizmele pe care le-a purtat valorează 10.000 de euro și conțin nouă catarame și mii de cristale. Sacoul costă 1.750 de euro, iar geanta 1.125 euro.

„Sunt tare încântată să vă anunț că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano.

Prima experiență de acest gen alături de designer-ul internațional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soțul meu i-am vizitat locuința din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano. Astăzi mi-am ales și outfit-ul.

Vă spun doar că încălțările cântăresc în jur de 7 kg și sunt din ultima lui colecție, o piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a scris Adelina pe Instagram, înainte de a decola spre Milano.