Evenimentul Zilei > Actualitate > Adela Diaconu: „Fiica Anei Maria Prodan este noua revelație a modellingului românesc”
Adela Diaconu: „Fiica Anei Maria Prodan este noua revelație a modellingului românesc”

Adela Diaconu: „Fiica Anei Maria Prodan este noua revelație a modellingului românesc”

Fiica Anei Maria Prodan, Rebecca, este la 16 ani un manechin de succes, apreciată de specialiștii din moda internațională și cu un contract semnat cu renumita agenție de modelling ICAN Model Management din Germania. Cu apariții pe podiumurile importante din Europa, agenda Rebeccăi este ocupată în cea mai mare parte din timp cu ședințe foto și castinguri în Los Angeles sau New York.

La vârsta de 14 ani, Rebecca a urcat pe un podiumurile prezentărilor de modă fără o secundă de instruire, făcând subit trecerea de la bascheți la tocuri de 14 cm, în vâltoarea unei lumi controversate şi grele. "A pășit pe podiumurile de modă ale lumii mândră că este româncă. De departe este noua revelaţie a modellingului românesc. Să nu uităm că în anul 2015, a fost declarată manechinul anului în România. Deși are cam tot ce și-ar putea dori, telespectatorii au
descoperit o tânără modestă, cu mult bun simț și care știe ce înseamnă munca și unde își dorește să ajungă. Toată lumea are așteptări de la ea si dorește să demonstreze că poate realiza tot ce își propune prin ambiție, perseverență și muncă.
Îmbină perfect cariera de manechin cu școala, deși este în clasa a XI-a știe deja ce va alege pentru viitor. Când era mai mică, visa să devină avocat ca mama ei, în timp, opțiunile sale s-au schimbat, Rebecca dorindu-și acum să devină designer de interior! Deja are experiență, a mobilat casa familiei, dar și pe cele ale rudelor și prietenilor ce îi solicită ajutorul. O admiră pe sora ei, Sara, care își dedică tot timpul sportului de performanță iar despre fratele său mai mic, Laurențiu jr, spune că va ajunge un mare fotbalist. Pe părinții săi îi adora și îi ascultă mereu știind că îi vor binele", a arătat Adela Diaconu, căreia Rebecca Prodan i-a acordat un interviu în exclusivitate în cadrul emisiunii BV01ADE de la Nova TV.
Anul acesta, Rebecca Prodan va prezenta pe catwalk-urile de la New York Fashion Week, Milano Fashion Week și alte festivaluri de top. Deși a locuit în multe țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Belgia sau în Orientul Mijlociu, Rebecca nu are o țară sau un oraș preferat și își dorește să călătorească la fel de mult ca până acum pentru a cunoaște tradițiile și obiceiurile fiecărei nații.