Suporterii echipei „U” Cluj au ajuns la meciul din Cupa României, cu FC „U” Craiova (scor 3-2), disputat pe „Ion Oblemenco”, cu un microbuz și un autocar. La finalul jocului, fanii au căutat autocarul, dar nu l-au mai găsit și s-au întors acasă cu trenul.

„Nu se poate așa ceva! Firma de transport trebuie trasă la răspundere. Și dacă devastau, tu, ca șofer, nu poți să pleci de nebun cu autocarul și să lași fanii pe jos. Din câte am auzit, suporterii își lăsaseră în autocare lucruri personale. Vom încerca să facem ceva pentru fanii noștri pentru că noi îi respectăm și avem nevoie de ei peste tot. Vinovații trebuie să plătească”, a declarat pentru prosport.ro Adrian Falub, antrenorul clujenilor.

Marinel Pop, managerul firmei care a asigurat transportul, a declarat pentru sursa citată că fanii au creat necazuri și l-au amenințat pe șoferul autocarului, care a decis să plece de la stadion. „Ar fi trebuit să ajungă pe mâna poliției! Noi am făcut plângere la poliție. Au fost 55 de suporteri în autocar, care au început să bea și să se drogheze! Mi-au amenințat șoferul! L-au strâns de gât și l-au amenințat să conducă cu viteză mai mare. Autocarul nostru e avion? Erau atât de beți încât au intrat pe stadion la 2-0 pentru Craiova. Șoferul nostru a plecat de acolo de frica lor. Le-am înapoiat bunurile personale și o parte din bani”.

„Am plecat din Cluj la ora 11:00. Până la Sibiu ei deja se îmbătaseră bine de tot și începuseră să se drogheze. Se drogau în autocar și își vindeau țigări și droguri între ei.

Unul dintre suporteri a sărit pe mine și m-a strâns de gât. Am plecat de capul meu. Simțeam că viața îmi e pusă în pericol. Am găsit în autocar bâte, bricege, cuțite și tot arsenalul unor huligani”, a povestit și șoferul.