Evenimentul Zilei > Sport > Acuzații de sabotaj în sportul românesc. Marele adversar al naționalei, instalat la București
Acuzații de sabotaj în sportul românesc. Marele adversar al naționalei, instalat la București

Acuzații de sabotaj în sportul românesc. Marele adversar al naționalei, instalat la București

Mai mulți antrenori din handbalul românesc privesc suspicios numirea în funcția de secund a lui Per Johansson la CSM București

Suedezul Per Johansson a fost numit în funcția de antrenor secund al echipei CSM București, acolo unde va fi ajutat de Adrian Vasile. Interesant este că cei doi tehnicieni colaborează și la naționala Muntenegrului (Johansson – principal, Vasile – secund) care luna viitoare va lupta împotriva reprezentativei României, în turneul preolimpic, pentru calificarea la JO de la Tokyo. În grupă se mai află Thailanda și Norvegia, iar primele două clasate vor merge la Olimpiadă.

Mai mulți antrenori din campionatul intern sunt nemulțumiți de instalarea lui Johansson, venită chiar înaintea turneului din Muntenegru.

„Este inacceptabil așa ceva. Cum e posibil să aduci antrenorul Muntenegrului ca secund în campionatul României? Ca să poată studia mai bine jucătoarele echipei României? Erau niște handbaliste noi, chemate acum pe la națională, care puteau constitui o surpriză pentru orice adversar”, au spus mai mulți tehnicieni conform gsp.ro.