Acuzații de hărțuire la adresa unei cunoscute vedete TV!

Acuzații de hărțuire la adresa unei cunoscute vedete TV!

Show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, s-a transformat luni seară în scandal

Fanii emisiunii ”Chefi la cuțite”, care a ajuns la sezonul  7,  au avut parte luni seară de un scandal de proporții între unii dintre participanții la show , cel care s-a aflat în centrul atenției fiind chiar chef Cătălin Scărlătescu.  Acesta a fost acuzat de una din concurente de hărțuire, scrie .cancan.ro.  Concurenta care s-a considerat hărțuită de chef  Cătălin Scărlătescu a fost Amalia Bellaton, aceasta aratandu-si nemulțumirea față de comportamentul acestuia.

Ea s-a arătat deranjată de faptul că chef Scărlătescu s-a apropiat prea mult de ea, spunându-i că i-a  invadat spațiul intim .

Ne puteți urmări și pe Google News

„S-a mai și băgat în mine să-mi arate cum se taie ceapă aia! Ce să mai știu eu? Simțeam că leșIn! Se mai bagă și în mine așa! Totuși, sunt o femeie! El e ditamai chef Scărlătescu! Te emoționezi când îl vezi lângă tine! Mă gândeam că poate mă vede soțul meu sicilian d-acasă!”, a spus femeia. Chef Cătălin Scărlătescu a purtat câteva replici acide și cu chef Bontea, pe care l-a acuzat că i-a luat carnea.

„Am văzut că Bontea mi-a luat carnea și am spus că nu îl pot lăsă să gătească mușchi de porc și eu să nu am exact ingredientul la care m-am gândit”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.. La finalul emisiunii, Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu patru oamenii în echipă, el certându-l pe concurentul care a părăsit echipa sa .