În timp ce se afla pe platourile de filmare, actrița Jennifer Lawrence a fost rănită de un ciob provenit de la o explozie, scrie Reuters. Actrița filma o nouă producție în Boston.

Ciobul, provenit de la o explozie controlată pe platoul unde au loc filmările la producţia „Don’t Look Up” „a tăiat pleoapa lui Lawrence şi i-a provocat sângerare”, potrivit TMZ.

Conform Boston Globe, nu este clar cât de gravă este rana suferită de actriţă în accidentul care a avut loc joi, după miezul nopţii.

Citând două surse apropiate producţiei, publicaţia americană a scris că Lawrence îşi ţinea mâinile pe faţă la momentul sosirii paramedicilor.

Actrița Jennifer Lawrence a fost rănită. Filmările au fost oprite

Filmările au fost suspendate vineri.

Netflix, care va lansa acest film, o comedie despre doi astronomi, a refuzat să comenteze relatările.

Reprezentanţii actriței Jennifer Lawrence nu au răspuns imediat solicitării de a comenta pe marginea acestui incident.

Potrivit Deadline, site specializat în informaţii de la Hollywood, care a citat surse anonime, Lawrence se recuperează.

„Don’t Look Now”, regizat de Adam McKay, are în distribuţie numeroase vedete, printre care se numără Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans şi Meryl Streep.

Jennifer Lawrence, în vârstă de 30 de ani, care a câştigat premiul Oscar în 2013 la categoria „cea mai bună actriţă” pentru rolul din „Silver Linings Playbook” nu a mai apărut într-o producţie cinematografică de la „X-Men: Dark Phoenix”, în 2019, însă are patru filme noi în lucru, conform IMDB.com.

La sfârşitul anului 2019, actrița s-a căsătorit cu dealerul de artă din New York Cooke Maroney, notează Reuters.

CITEȘTE ȘI  Kim, cel mai scump câine de stână din lume, a fost vândut. Cât a plătit noul stăpân pentru el. VIDEO

CITEȘTE ȘI Aniversarea Reginei Elisabeta a Marii Britanii, restrânsă de Coronavirus. Momentul este trist

CITEȘTE ȘI Ministrul UDMR al mediului: Nu există o relație între tăierile ilegale de păduri și urșii care întră în curțile oamenilor

Sursa: Agerpres