Un actor din Las Fierbinți, la un pas de moarte din cauza unei combinații

Un actor din Las Fierbinți, la un pas de moarte din cauza unei combinații Sursă foto: Pro Tv

Actorul din Las Fierbinți, Dorel, a fost la un pas de moarte. Acesta a povestit în podcastul colegului şi prietenului Mihai Bobonete despre un episod dramatic din viaţa sa.

Actorul din Las Fierbinți a avut probleme serioase de sănătatea după ce a combinat alcoolul cu medicamente. Mihai Rait (Dorel) a povestit ce a păţit după ce a băut şapte sticle cu vin. Şi nu e totul, a a înghițit aproximativ 20 de pastile de emetiral. Totul s-a întâmplat cu mai mulţi în urmă.

Actorul din Las Fierbinți, la un pas de moarte

Actorul a fost pe punctul de a-și pierde viața pentru că nu a știut în ce cantitate să ia pastilele și a făcut o supradoză. Dorel a povestit că a luat medicamentele crezând că-i fac bine. Mama lui, spune actorul, i-a dat medicamentul după ce i-a venit rău de la mâncare.

„Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile de emetiral. Că mie maică-mea când mi-a dat emetiral, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu. Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă. Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi” , a povestit Dorel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lui Dorel i se răsucea capul

Actorul a mai spus că s-a dus la Hârșova, la spital, la urgență, deoarece i se răsucea capul. Când l-a văzut doctorul s-a speriat el.

„Și în apropiere de Hârșova mi-a trecut. Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei, «ce ai făcut nenorocitule, ai băut». Zic că duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale. M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul… L-a sunat mamaia pe tata. A zis: «vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap».M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă”,a povestit actorul Mihai Rait.