Evenimentul Zilei > Actualitate > Acneea şi-a găsit leacul. O femeie din Anglia a găsit remediul. ESTE ATÂT DE SIMPLU… Cine s-ar fi aşteptat?
Acneea şi-a găsit leacul. O femeie din Anglia a găsit remediul. ESTE ATÂT DE SIMPLU… Cine s-ar fi aşteptat?

Acneea şi-a găsit leacul. O femeie din Anglia a găsit remediul. ESTE ATÂT DE SIMPLU… Cine s-ar fi aşteptat?

O femeie care s-a luptat ani mulţi cu acneea severă, şi-a văzut pielea curată făcând o simplă schimbare - dieta. Amy Saunders, în vârstă de 27 de ani, a luptat cu acestă problemă aproximativ 15 ani, folosind tot felul de tratamente cu hormoni, medicamente dar, a reusit sa scape de acnne printr-o metodă extrem de simplă.

De-a lungul anilor de adolescentă, a folosit contraceptive, hormoni, dar faţa ei arăta tot mai rău. "Nu era suficient că acneea mea a explodat pe toată fața, dar primeam şi comentarii negative, în principal din partea copiilor nevinovați care întrebau: ce-i asta?".  "Este aproape imposibil să uit comentariile acelea dure în ciuda tuturor lucrurilor minunate pe care oamenii le spun acum despre pielea mea".

Săturându-se de situaţia ei a decis sa caute ajutor medical

Medicii i-au prescris medicamente cu hormoni sau i-au sugerat că se întoarcă la anticoncepţionale dar totul în zadar. În încercarea de a găsi o modalitate naturală și sănătoasă de a-și vindeca pielea, ea a început să se documenteze. 

Revizuirea dietei a fost o schimbare majoră la tenul ei, pielea i s-a vindecat datorită unui regim alimentar controlat conţinând o alimentație bogată în grăsimi sănătoase, cum ar fi semințele, avocado, somon, unt și o mulțime de alimente fermentate cum ar fi varza sau kimchi.

"Când am început să explorez dieta HFLC (High Fat Low Carb) şi am constatat că prin creşterea consumului de grăsimi sănătoase pielea mea a început foarte repede sa se curăţe, îmi părea incredibil ". Femeia spune că şi acum, vindecată,  după cincisprezece ani de chin, cu greu îi vine să se privească în oglindă!".

"Sunt atât de mândră de tot ce am realizat, mai ales în ultimii trei ani și, deși călătoria mea spre vindecare a primit multe lovituri de-a lungul drumului, nu m-am lăsat.  Acneea nu se curăţă peste noapte. Răspunsul nu-l găsiţi în medicamente, antibiotice sau Pilulă, vor funcționa doar ca o tencuială, ascunzând motivul real al bolii". " Vindecarea pielii se face din interior, numai cu o alimentaţie sănătoasă, fără zahăr şi fără fast food", a mărturisit Amy Saunders, potrivit The Sun.