Evenimentul Zilei > Actualitate > Accidente în lanț pe șosele din România! Impact frontal soldat cu victime în stare gravă la Alba
Accidente în lanț pe șosele din România! Impact frontal soldat cu victime în stare gravă la Alba

Accidente în lanț pe șosele din România! Impact frontal soldat cu victime în stare gravă la Alba

Miercuri dimineața, un accident grav a avut loc pe DN1, în județul Alba. Impactul frontal a fost violent, iar în urma coliziunii, trei persoane au fost grav rănite, iar una dintre victime a fost proiectată prin geam. La un pas de moarte a fost și un tânăr din Argeș, care s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei.

Miercuri dimineață, trei persoane au fost grav rănite în urma unei coliziuni a două autoturisme. Accidentul a avut loc pe DN1, în localitatea Sântimbru. La fața locului, a fost nevoie de intervenția unei autospeciale de descarcerare. Conform informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba, două victime au rămas încarcerate, iar cea de-a treia a fost propulsată în afara mașinii, pe geam.

„În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio-respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Celelalte două victime erau încarcerate, conştiente, cu multiple traumatisme. Una dintre acestea a fost deja descarcerată. Forţele de intervenţie acţionează pentru descarcerarea celei de-a treia victime”, a precizat Radu Botezan, purtător de cuvânt al ISU Alba.

În urma accidentul, deoarece este o adevărată desfășurare de forțe pentru a salva viața celor trei victime, traficul de pe DN1 se desfășoară îngreunat, anunță Poliția.

Alt județ, un alt accident auto! Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în Argeș

Marți noaptea nu a fost de bun augur nici pentru un tânăr de 19 ani. Băiatul nu avea experiență ca șofer, însă martorii susțin că avea o viteză mare. Accidentul s-a produs pe un drum din Argeș. Tânărul a fost la un pas de moarte după ce s-a răsturnat cu mașina de mai multe ori.

Din primele cercetări, se pare că tânărul ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat de mai multe ori, ieșind în afara părții carosabile. În urma accidentului, șoferul a fost rănit, însă starea lui nu este gravă. O ambulanță a venit la fața locului pentru a acorda primele îngrijiri medicale, iar tânărul de 18 ani a fost transportat la spital pentru analize amănunțite.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, o anchetă fiind desfășurată pentru a se stabili modul în care s-a produs accidentul.