Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT terifiant! Trei persoane au ajuns la SPITAL de URGENȚĂ. Un autoturism a luat FOC
ACCIDENT terifiant! Trei persoane au ajuns la SPITAL de URGENȚĂ. Un autoturism a luat FOC

ACCIDENT terifiant! Trei persoane au ajuns la SPITAL de URGENȚĂ. Un autoturism a luat FOC

Trei persoane au fost transportate vineri după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa, după un accident rutier soldat cu incendierea autoturismului şi petrecut pe Drumul European 87, în apropiere de localitatea tulceană Baia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, în urma evenimentului, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani a luat foc, iar pentru stingerea incendiului au intervenit lucrătorii Staţiei de pompieri Babadag. 

Cele trei victime au fost transportate la spitalul din Constanţa, una dintre ele fiind preluată de un elicopter SMURD, având în vedere gravitatea rănilor, menționează Agerpres. 

“Rezultatele preliminare ale cercetărilor arată că, în apropierea localităţii Baia, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, maşina s-a răsturnat în afara carosabilului, apoi a luat foc. Poliţiştii continuă cercetările”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, agent Amalia Ignatencu