Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident șocant de Ziua Națională. Trei polițiști au ajuns la spital
Accident șocant de Ziua Națională. Trei polițiști au ajuns la spital

Accident șocant de Ziua Națională. Trei polițiști au ajuns la spital

O mașină a Poliției a fost avariată și trei agenți a fost răniți după ce autospeciala MAI a fost lovită în plin de un alt autoturism. Accidentul a avut loc în cartierul Berceni, din București.

Brigada Rutieră transmite că a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc duminică seara, în jurul orei 20.00, în intersecția Șoseaua Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Conducatorul autospecialei, care se deplasa in regim prioritar, cu semnalele optice și acustice în funcțiune, se deplasa pe Șoseaua Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str.Turnu Măgurele a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre Șoseaua Olteniței către bd. Alexandru Obregia.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducatorului autospecialei și a celor doi ocupanți, agenți de poliție, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.
În urma impactuluui, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate pe sensul de mers catre Piața Sudului, aplicându-se restricții de circulație sub îndrumarea polițiștilor rutieri.