UPDATE. ACCIDENT pe DN7. Traficul rutier pe Valea Oltului a fost reluat după TREI ORE DE BLOCAJ

UPDATE. ACCIDENT pe DN7. Traficul rutier pe Valea Oltului a fost reluat după TREI ORE DE BLOCAJ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în jurul orei 16:50, în județul Vâlcea, circulația autovehiculelor a fost întreruptă pe DN7 din cauza unui TIR răsturnat.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC informează că, începând cu ora 20:00, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN 7, în localitatea Lunca, comuna Bujoreni. Timp de aproximativ trei ore și jumătate circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de deplasare, din cauza unui accident rutier, în care a fost implicat un ansamblu de vehicule, format dintr-un autotractor și-o semiremorcă.

În urma accidentului, șoferul autocamionului a fost rănit iar hârtia aflată în TIR s-a împrăștiat pe carosabil. Ținând cont de consecințele accidentului, cauzat de neadaptarea vitezei de deplasare a ansamblului de vehicule la condițiile concrete de drum și trafic, polițiștii rutieri le reamintește tuturor conducătorilor auto că este neapărat necesar să circule cu viteză adaptată permanent condițiilor materiale de circulație, precum și cu atenție sporită, în așa fel încât să fie posibilă evitarea oricărui pericol.

În urma accidentului au fost blocate ambele sensuri de deplasare ale DN 7, în localitatea Lunca a comunei Bujoreni. Din primele informații oferite de Poliția Română reiese că un ansamblu de vehicule, format dintr-un autotractor și-o semiremorcă, ce s-a răsturnat pe suprafața carosabilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Semiremorca ansamblului de vehicule este încărcată cu hârtie iar în urma producerii acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit, fiind încarcerat. Principala cauză generatoare a evenimentului este neadaptarea vitezei de deplasare a ansamblului de vehicule la condițiile concrete de drum și trafic.

La această oră, fluxul de vehicule care circulă pe direcția Sibiu – Râmnicu Vâlcea este deviat de pe DN 7, de la kilometrul 184 al acestuia, prin localitatea Dăești, pe DJ 703L, către municipiul Râmnicu Vâlcea. Ținând cont de capacitatea redusă de preluare a traficului pe care o are drumul județean menționat, cealălt flux de vehicule, asociat direcției de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu, rămâne înghețat până la deblocarea carosabilului de la locul accidentului.

La fața locului se află poliția rutieră competentă teritorial, care ia măsuri pentru limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, desfășurarea cercetării locului faptei și fluidizarea traficului.

Poliția Rutieră recomandă tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului, să aștepte în coloană și să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor care acționează pe DN 7 între Râmnicu Vâlcea și Călimănești.