Primul martor, un bărbat din comuna Lereşti a povestit cum s-a produs tragedia de la Lereşti: «A sărit trei poduri, nu a pus frână deloc, s-a izbit de podul ăla. Când am venit mai respira, am strigat după ajutor, nu a venit nimeni, a trecut o maşină, nu a vrut să oprească, a venit apoi cumnatul meu şi mi-a adus o rangă. Am deschis portiera din dreapta că pe cea din stânga nu am reuşit. El respira, i-am ridicat putin capul. Era viu atunci. Mai mult de atât nu am putut să fac. A sunat o vecină de aici la 112 şi au venit cei de la SMURD şi atunci au intervenit ei. Eu acum o lună şi ceva am mai scos nişte tineri dintr-o maşină de se răsturnase aici pe şanţ. Băiatul era prins în centură şi i-am tăiat centura să îl scot afară. Am fost conştient şi acum că a fost un accident destul de grav, a fost o bubuitură… Îmi pare rău că nu a scăpat ! Asta e, s-a dus!», a povestit cel care a ajuns primul la locul accidentului, scrie „Ziarul sin Muscel”.

Ferigeanu Petre de 63 de ani a fost ofiter in rezervă, se afla la volanul autoturismului personal şi se duce aspre casă. Se se iau în calcul două variante, prima ar fi că a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei, iar cea de-a doua că i s-ar fi făcut rău la volan. Cert este faptul că omul a fost găsit încarcerat şi inconştient de salvatori. Când au ajuns salvatorii victima se afla în stop cardio – respirator, s-a început efectuarea manevrelor de resuscitare dar fără rezultat.

La faţa locului s-a deplasat echipa opreativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz. Poliţiştii urmează să stabilească în urma cercetărilor care au fost cauzele care au stat la baza producerii acesteui accident rutier.