Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident EXTREM de GRAV în Tulcea. Care este bilanțul VICTIMELOR
Accident EXTREM de GRAV în Tulcea. Care este bilanțul VICTIMELOR

Accident EXTREM de GRAV în Tulcea. Care este bilanțul VICTIMELOR

Un accident grav în care au fost implicate patru autovehicule a avut loc joi după-amiază, în județul Tulcea, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea. În urma accidentului, un tânăr a fost rănit.

Evenimentul s-a produs după ce un bărbat de 55 de ani, din municipiul Mangalia, judeţul Constanţa, care se afla la volanul uneia dintre mașinile implicate în accident, nu a acordat prioritate în timp ce conducea pe străzile din municipiul Tulcea şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani, informează Româniatv.net.

De asemenea, această maşină a lovit un alt autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 20 de ani, care a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. „În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 36 ani din Tulcea”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu.

Șoferii implicați în accident dețineau premise de conducere și nu au consumat alcool înainte de a urca la volan. IPJ a început cercetările pentru săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă împotriva conducătorului auto din judeţul Constanţa care nu a acordat prioritate.