Un accident grav a avut loc astăzi pe raza localității Liliești. Două persoane au fost declarate decedate, iar alte două victime se află în stare gravă la spital, potrivit ISU Prahova. În contextul de față, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Un autoturism a intrat într-un stâlp din zona cartierului Liliești, pe DN1, iar accidentul a fost soldat cu patru victime. Potrivit ISU Prahova, dintre cele patru persoane rănite, două au fost încarcerate, iar două se află în stare de inconștiență.

Accidentul a avut loc la km 74 al drumului național. Șoferul autoturismului se deplasa pe sensul de mers Brașov-Ploiești, conform informațiilor transmise de observatorulph.ro, și a pierdut controlul asupra volanului autoturismului. Șoferul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma mobilizării organelor competente, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere și două echipaje SMURD.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani și o femeie de 50 de ani au fost declarați decedați în urma accidentului rutier ce a avut loc pe DN1, pe raza localităţii Lilieşti.

Alte două persoane tinere au fost victimele nefericitului eveniment. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost transportată la spital împreună cu un bărbat de 22 de ani, rănit la rândul său. Ambele persoane se află în stare critică. Tânărul de 22 de ani este intubat. 

În contextul accidentului produs, autoritățile au deschis un dosar penal pentru omor din culpă și vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă se desfășoară dirijat.

sursă – observatorulph.ro

Val de accidente în Prahova

Astfel, potrivit ISU Prahova, un accident s-a produs pe DN 72, în comuna Ariceștii Rahtivani, iar altul în comuna Iordăcheanu, sat Varbila.

Un alt incident s-a produs pe centura de Vest a Ploieștiului, la Brazi, unde un autoturism a luat foc în trafic. Vom reveni cu detalii.